Tuesday, June 4, 2013

Første indlæg

Mit navn er Benedicte og jeg skal på udvekslingsophold til USA i skoleåret 13/14. Jeg skal bo i Arlington, Virginia.
Jeg har endnu ikke fået afrejsedato, men jeg går ud fra, at det kommer til at være i slutningen af august, da min skole starter op i september.
Jeg fik familie allerede i februar og var helt oppe og køre over det! Jeg blev ringet op midt i en time, og måtte derfor ringe tilbage. Jeg havde en veninde med uden for døren, da jeg havde brug for en til at holde mig rolig. Hah. smiley
Nå men min familie består af mor og far, Susie og Tom, og Billy, som er flyttet hjemmefra, blevet gift og lige har fået et barn, Kelley.
Jeg har skrevet meget frem og tilbage med Susie, som fortæller om dem alle sammen og også den tyske udvekslingstudent, som bor der lige nu.
Jeg skal bo i lejlighed, hvilket jeg tror bliver lidt underligt, da jeg bor i villa herhjemme, men det kommer jeg nok hurtigt over.
Skolen ligger kun ti minutter væk i bil, og der er et busstop lige for enden af vejen. Jeg havde fået at vide af YFU i februar, at jeg skulle gå på en skole i Maryland, som jeg senere fandt ud af lå mere end en time væk, så da jeg fik at vide af min værtsfamilie, at jeg skulle bo på Washinton-Lee, måtte jeg lige snakke med YFU og fik at vide, at der havde været en fejl, og at det selvfølgelig var den i Virginia jeg skulle gå på. smiley
En anden ting som sker, forlader jeg nu snart folkeskolen. Efter ti lange år skal jeg nu til at sige farvel. Jeg flyttede skole i syvende, så jeg har kun kendt klassen i tre år, men kommer dog alligevel til at savne dem rigtig meget.
Sidste skoledag var i torsdags. Jeg var en meget fin fluesmækker. smiley

Nå men jeg smutter igen. smiley

No comments:

Post a Comment