Monday, July 8, 2013

Afrejsedato - 30 dage!


Jeg var afsted på en to dages tur rundt i Danmark, for at besøge afdøde familiemedlemers grave og på andendagen fik jeg en mail om, at min afrejsedato ville blive den 7. august. Say what!



Det vil sige, at jeg skal være i USA i næsten fire uger, før jeg starter skole. Det må jeg indrømme, at jeg ikke lige havde regnet med, men klager jeg? Nope. Jeg har rigtig meget tid til at møde familien og have det jetlag, der nu må komme.

Og samtidig med, at jeg får en måned mere end jeg havde regnet med, får jeg da også lige lov til at se lidt til Chicagos lufthavn (rejsen den 28. august gik direkte fra Frankfurt til Washington DC, som er der jeg ender).
Jeg får mine rejsepapirer (og YFU bluse) omkring to uger før min afrejsedato, hvilket er o mkring den 24. juli, som jo er i denne måned! Jeg kan slet ikke fatte, hvor tæt det er lige nu. Jeg glæder mig utrolig meget! smiley


No comments:

Post a Comment