Thursday, August 8, 2013

Fremme. ENDELIG.

Halløj!
Jeg har nu været i USA i lidt over et døgn og i Arlington i lidt mindre end et døgn. Fly fra København til Frankfurt og Frankfurt-Chicago gik helt fint og der var intet galt. Jeg var super glad, da jeg var kommet ind i landet!!! - ikke at jeg havde forventet andet. :-D Jeg sad ved siden af en super flink amerikaner på vej til Chicago, som havde været på ferie med sin kone, og han fortalte om, hvordan han havde boet i Virginia for et par år siden, så vi snakkede sammen, hvilket var super rart - 9 timer i et fly alene kan godt blive kedeligt nemmerlig. MEN flyet fra Chicago til D.C. var forsinket. Først en halv time og så en hel time (flyet gad ikke komme). Jeg var så træt på det her tidspunkt: Jeg stod op klokken halv to (om natten) og så ankom vi til Chicago omkring 18 timer senere. En masse ventetid i lufthavnen (GAB).
Nå men, jeg havde i hvert fald kun sovet omkring to timer i alt på flyene og var virkelig smadret, da vi ankom til Chicago - Jeg ville bare gerne SOVE, men det kunne jeg ikke, da jeg var alene på flyet til D.C. (altså ingen andre YFU'ere) og havde ikke lyst til, at min baggage blev stjålet eller sådan noget. Heldigvis kom der en amerikansk YFU'er hen og ventede med mig i Gaten, hun skulle sørge for, at jeg havde styr på alt, og at jeg kom på flyet, og som hun sagde: "I have to make sure that the plane leaves with you on it and don't come back again." Hun var super sjov! Da flyet endelig kom, fik jeg lov til at sove, 1 time og 50 min. som bare fløj afsted (hæhæ, see what I did there?). Jeg nåede dårligt at lukke mine øjne, så var vi allerede ved at lande.
 Da jeg ankom i lufthavnen skulle jeg gå et stykke, til jeg kom til baggage claim - måtte tage en vildt sjovt-looking bus - hvor Tom og Susie stod! Blev lidt overrasket, da man normalt ikke bare kan gå ind til kufferterne udefra, men altså kufferten var der, så intet problem i det. Dog ventede vi lige lidt langt tid, fordi at de havde skrevet forkert på den der skærm og kufferterne ikke kom på bånd 3, men 2. JEG ER I USA!!! Sådan lige nu!!!
 I dag har jeg pakket lidt ud, imens at Tom og Susie var på arbejde, og jeg var også nede i poolen lidt, men var simpelthen for træt og havde lidt for meget hovedpine til at svømme alt for længe.
 Da Susie så kom hjem tog vi ned og købte lidt ind, så vi nu har en masse ting jeg kan lide. Måtte spise cornflakes med noget de kalder half and half (halv mælk, halv fløde). Det var lidt af en oplevelse ... Nu har jeg dog 0% mælk, mmmm, meget bedre. :-D
Nå men jeg er træt og vil slutte af herfra. Jeg håber virkelig, at I alle har det super!!! Bye bye.

No comments:

Post a Comment