Monday, August 12, 2013

Kom lige i tanke om ...

Hey far!
Jeg har endnu ikke mødt et menneske, som ikke kendte til Danmark.
- Vennerne vi besøgte i lørdags havde en pige, Maya, som var fra Sankt Croix og to sekunder før jeg kom ind i rummet, stod hun og en anden pige og snakkede om Danmark. Jeg troede måske de jokede lidt til at starte med, men det var åbenbart helt rigtigt.
- Judith, som er kone til fødselsdags"barnet", rejser åbenbart tit til Danmark med sit arbejde. Det skal lige hurtigt siges, at Tom og Susie kender rigtig mange mennesker i rullestol og de er alle sammen sådan nogle mega coole mennesker, som prøver at gøre verden mere accessible for folk i kørestole og de arbejder alle ret højt oppe. Men i hvert fald arbejder Judith for en eller anden (har glemt navnet), som er ret højt oppe i politik og sådan noget (giv mig lige nogle uger mere til at komme ind i amerikansk politik ok?) og hun var åbenbart i Danmark for en måneds tid siden.
- Maya (en anden Maya) havde været på krydstogt omkring Danmark, men kunne ikke komme rundt på Tourbusserne, fordi hun ikke kunne komme på med kørestol. )-:
- En af vores naboer, Jordan (jeg hilste på hende i går, hun har en søster på min alder, men hun var ikke hjemme), kommer nogle gange for at lege med Zoey og Max (hundierne). Hendes mor er fra Tyskland og hendes far er i Danmark hver anden måned på grund af arbejde.

Jeg ser CMA festival lige nu. Super skøn country musik! Taylor har sunget tre forskellige sange, yay.  I morgen tidlig skal vi ned og se skolen og jeg skal have mine forskellige klasser og sådan. Glæder mig super meget!!!

I øvrigt vil jeg lige tilføje at jeg har været her i 5 dage og jeg kan se en McDonald fra mit vindue. Den ligger lige nede ad gaden, men har jeg været dernede? NOPE.

No comments:

Post a Comment