Wednesday, August 21, 2013

To uger og billeder

Kommer lige med en hurtig update.
Jeg startede på Cross Country i fredags! Og jeg har stadig mega ondt overalt, hvilket nok er fordi, jeg ikke slapper af, men er oppe hver dag klokken seks om morgenen for at tage bussen til skole, for så at kunne få lov til at løbe og styrketræne og alt det andet sjove (kan I mærke min sarkasme?).
Jeg fik mig en running buddy, Abby, som er 8. klasse og derfor ikke går på WL, men hun kom til træning i går og sagde, at hun var blevet smidt af holdet, fordi at hun ikke boede i WLs distrikt. Surt surt. Så i dag løb jeg alene, eller det vil så sige sammen med 25 min. gruppen, men jeg snakkede ikke med nogle mens jeg løb, hvilket gjorde det meget lettere faktisk, hm.
Nå men jeg har mødt en masse (endelig) og engang i næste uge skal Holli (som er min første ven her), Madison og jeg (ved ikke om der vil være flere?) have movie-night, hvor jeg skal se alle de film, som Holli mener er skuffende, at jeg ikke allerede har set. Og så skal vi have en masse amerikansk mad og slik, fordi at jeg skal prøve det hele. Det skal nok blive hyggeligt.

I weekenden mødte jeg Billy (Tom og Susies søn), Bern (Billys kone) og Kelley (Billy og Berns datter). Super søde mennesker! Og jeg fik lov til at låne Billys guitar, det tog mig noget tid at få den tuned helt rigtigt, og savner lidt mit cabo, men den er super fed! 
Kelly er i øvrigt den sødeste lille baby, hihi. :-D

Mandag skypede jeg med moooor og faaar, og lidt Zachis (Savner jer super meget!). Og bagefter mødte jeg Jackie, som er min kontaktperson. Hun er forpligtet til at snakke med min mindst én gang om måneden for at sikre, at jeg har det godt. Vi tog hen og spiste på en restaurant der hed: The Lost Dog Café og det var bare den bedste sandwich jeg nogensinde har fået! Der er kun fire, og de ligger alle i Arlington, så hvis I nogensinde kommer en smut forbi her, sørg for at besøg en af de fire restauranter.
Den der ligger i South Arlington ligger lige nede ad gaden for hvor jeg bor, så jeg kommer nok til at komme der tit. Plus de bringer også ud! 

Her er lige nogle billeder jeg tog for en uge siden, men glemte at poste.

 Lidt over printeren er der en ballon. Der stå "Welcome" på, og jeg fik den, da jeg ankom. Den står stadig selv, men er dog sunket ned til 30 cm over gulvet.
Blomsterne på kommoden fik jeg også, da jeg ankom. De ser stadig nye ud to uger efter.
 Min seng er sådan en af dem, man kan folde op og gemme bag et skab. Jeg har den dog altid nede, fordi jeg er for doven til at slå den op og fordi der er nok plads.
 Buller nyder den store seng.

 Udsigten fra balkonen!
 Svømmepølen.
 De næste to billeder er lidt de samme som to af de andre, men whatever.


No comments:

Post a Comment