Monday, August 5, 2013

Så er det meget snart!

Okay, så for ikke særlig lang tid siden, så nedtælling sådan ud: 
Der er gået flere sekunder, siden jeg tog billedet, så nedtællingen er endnu lavere lige nu. Det er lidt underligt at tænke over, hvor hurtigt tiden egentlig går.
Jeg har lige haft besøg af en af mine fantastiske gode veninder. Det var sidste gang, jeg så hende inden jeg tager afsted, hvilket er ret underligt at tænke over. Hvis ikke jeg skulle afsted, ville jeg nok ikke få set hende mere indenfor den næste uge, så jeg kan ikke sige, at jeg vil savne hende mere, end jeg ville, hvis jeg ikke var taget afsted, hvis det giver nogen mening. Men det var dog alligevel utrolig underligt at vide, at vi ikke kommer til at se hinanden mere de næste mange måneder.
Jeg sagde også farvel til min næstældste bror (jeg har tre) for snart en uge siden, og det var mindst lige så slemt. :-(
Når jeg læser andre udvekslingsstudenters blogge, er der rigtig mange, som er begyndt at skrive om, hvordan det er at sige farvel, eller ikke farvel, men: "På gensyn". Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det er jo netop er et farvel. Det er ikke et farvel for evigt, men til om et (næsten) år, når vi ses igen. For på det tidspunkt vil vi alle være nogle helt andre personer. Jeg vil have været på udveksling, hvilket jo (forhåbentligt) vil gøre mig stærkere og måske også helt anderledes. Mine venner vil have gennemført det første år på gymnasiet, som jo også gør noget (jeg kunne da i hvert fald se på min bror, hvordan han voksede, både mentalt og fysisk). Vi vil alle være et år (eller elleve måneder) ældre. Og hvis jeg ser tilbage på mig selv for et år siden, kan jeg da se hvor meget, jeg har ændret mig siden da.
Det kan godt være, at det bare er mig, der tænker sådan.
Det er i hvert fald meget snart, at jeg står i lufthavnen og vinker farvel. Og kufferten er (efter mange dages frustration) pakket. 22,86 kg, og så håber jeg rigtig meget på, at den ikke tager mere på, inden jeg rejser.
Se hvor tiden flyver afsted!
Næste gang jeg skriver, sidder jeg højst sandsynligt på den anden side af det store vand. Ih hvor jeg glæder mig!

No comments:

Post a Comment