Wednesday, August 14, 2013

Skema

JEG HAR FÅET SKEMA! :-D
Vi var nede på skolen i går og fik meldt mig ind, men vi bliver nødt til at tage derned igen i morgen, fordi dem der skulle tjekke om jeg havde fået alle vaccinationer ikke var der.
Men i hvert fald har jeg fået mit midlertidige skema. Det kan jo være, at det ikke kommer til at gå op med alle de andre elever, men Claudia som hjalp mig sagde at det ikke skete så tit. :-)

Første semester ser sådan her ud:
1 Algebra II/Trigonometry, Intensified
2 Theatre Arts I
3 US & VA History
4 Guitar I
5 English Language and Composition, AP
6 Chemistry
7 Film Study

Og andet semester ser sådan her ud:
1 Algebra II/Trigonometry, Intensified
2 Theatre Arts I
3 US & VA History
4 Guitar I
5 English Language and Composition, AP
6 Chemistry
7 Dynamic Communication


Jeg var i tvivl om hvad for noget matematik jeg skulle tage, så Claudia kaldte på en, som kom med eksamensprøve for Algebra II og hun spurgte så om jeg kunne genkende noget af det. Vi blev så enige om, at det nok ville være sjovest for mig at få det intensified, og så håber jeg inderligt, at det ikke er for svært. Hun var super sød og hun sagde sådan diskret til Claudia: "Bare sørg for at hun får Karen eller (indsæt navn her, kan ikke huske det)". Super sød. :-D
Vi snakkede også om, at det kunne være en idé at tage noget IB Social Studies (som står for International Baccalaureate), men da jeg allerede tager AP (Advanced Placement) engelsk, tror jeg bare at jeg beholder det jeg har nu. 
Jeg er super spændt på Film Study, for vi skal se en masse amerikanske klassikere og så snakke om dem. Så en af opgaverne, som var, at man skulle skrive et kritisk review. Jeg mener giv mig lige karakterer i det fag! 

For ikke at gøre alle dagene for ens, har min skole valgt at lave det der hedder Block Scheduling (tror i hvert fald det er derfor). Så vi har skiftevis W(Washington) og L(Lee) Days.
W Days:
1., 3., Gen, frokost, 5. og 7. time.
Altså:
1 Algebra II/Trigonometry, Intensified
3 US & VA History
Generals period
Frokost
5 English Language and Composition, AP
7 Film Study (i hvert fald første semester)
og
L Days:
2., 3., Gen, 4., frokost og 6. time.
2 Theatre Arts I
3 US & VA History
Generals period
4 Guitar I
Frokost
6 Chemistry

Da vi skulle melde mig ind skulle vi udfylde hvilken race jeg er (What the ...?!):


2 comments:

  1. Ih, hvor lyder det spændende, Benedicte! Og det er godt, at du har det godt derover! Glæder mig sådan! Og tak for linket til min blog - vil da også lige linke til din ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ja det er super! Det er virkelig noget at glæde sig til! Spændt på at følge med i din rejse. :-D Og tak :-)

      Delete