Sunday, August 11, 2013

Vejret er FANTASTISK, men varmt. Puha.

Jeg har nu været her i fire dage. Wow. Jeg ville bare lige tjekke ind og sige, at jeg har det GODT. I går aftes tog vi hen til en af Tom og Susies venner, som havde fødselsdag. Susie snakkede tit om (før jeg kom), at Arlington (og DC) er meget multikulturel og at jeg nok ikke ville være "unik", fordi alle kommer fra et andet sted. Så i går besøgte vi mexicanere. Der var mexicansk mad (SÅ LÆKKERT) og mexicansk musik (spillet live). Det var super hyggeligt, men måske også lidt underligt, for der blev talt både engelsk og spansk omkring en og jeg må indrømme, at jeg blev liiiidt forvirret nogle gange.
Jeg havde bagt en jordbærlagkage. Jeg plejer ikke selv at lave lagene (hvilket Tom og Susie synes lød som snyd), men man kan ikke få dem lavet i butikkerne, så vi købte en af de der bokse, hvor man bare kommer æg og vand i (hvilket jeg synes er snyd, men nok bare lidt mindre snyd) og de tre lag blev super store, så det var bare en super høj kage! Men vi havde den med og alle elskede den! Som Susie sagde, er de vant til købekager, så hjemmelavede kager er rigtig gode. Men folk kom hen og sagde, at det var den bedste kage de nogensinde har haft. Om de mener det eller ej, ved jeg ikke, men de var alle sammen i hvert fald super søde!
Jeg har været rundt og se nabolaget og det er bare super cool at bo så tæt på alting. Når det bliver lyst igen vil jeg prøve at tage nogle billeder af udsigten, som bare er fantastisk! 
Jeg var i Barnes and Noble i daaaag! Den er så stor og så fin og jeg elsker den! Den ligger kun fem minutter væk eller sådan noget (i bil) og jeg købte kun to bøger.
I morgen skal jeg med Susie på arbejde. Hun har noget, som hun godt kunne bruge noget hjælp til. Samtidig vil jeg også kunne lære at bruge det her program, der hedder Blackboard, som de bruger i skolerne her. Jeg går ud fra, at det er ligesom Elevintra og Lectio?
Jeg tror, at det var alt.
Jeg håber, at I alle har det goooooodt!

Det kan godt være, at der er super mange reklamer, men nogle af dem er altså ret sjove ...

No comments:

Post a Comment