Tuesday, September 3, 2013

Første skoledaaaag!!!

Lidt svært at gå over i dansk lige nu ...
Stod op klokken 7.30 i morges, hvilket på ingen måde er til at klage over, og tog i skole klokken 9. Kommer ind og går mod Little Theater. Der er det her store skilt med en pil i hvad jeg tror er op retning, og jeg går så op af trappen og forventer at se Little Theater. Nope. STOR gang med masser af skabe, men intet little theater. Suk. Går så ned igen, kigger mig lidt rundt. Spørger en mand om han ved hvor de nye elever skal møde. "På biblioteket," siger han. "Og så kommer de og henter dig." Cool, tænker jeg. For det er jo super svært at finde little theater. Da klokken så er 9.15, som er der hvor vi skal møde, og ingen er mødt op, spørger jeg en anden lærer. Og han siger så at Little Theater er UNDER trappen, så pilen pegede til højre og ikke op. Suk.
Jeg finder det og de siger en masse om skolen og sådan noget, som ikke er vigtigt, hvis man ikke skal gå der, så jeg vil ikke gå mere ind i det, og så får vi en rundvisning.
Fire etager. Fire etager, siger jeg dig. Og da klokken er 11, syv minutter før vi skal møde, er gangene FYLDTE. Det var som når Bilka har mega tilbud. Man kunne ikke komme frem og lille mig aner ikke hvor jeg skal hen. Fjerde sal. Så jeg finder en trappe og går derop og finder klassen, ikke særlig svært.
Panikker over ingenting.
Vi havde alle timer i dag, 19 minutter hver, men nogle af timerne var så en halv time i stedet, aner ikke hvad der skete, gjorde bare hvad de sagde jeg skulle gøre. Det gik helt fint. :-D

Algebra. 
Tjek den bog ud!!! Det her er ikke til matematik, men til algebra, KUN algebra. Da læreren så siger, at vi ikke behøver tage den med i skole, men at det kun er til lektier hjemme, kan du forestille dig mit smil? Yes! Der sad en pige, Maddie, som også var ny. Hun flyttede fra Berlin, men er amerikaner. Hendes fars arbejde gør, at hun flytter tit. Syv skoler på femten år. Wow.
Men hun er super sød, så det er rart!
Vi fulgtes så til musik gangen, da jeg skulle til Theater Arts og hun skulle til orkestra.
Theater Arts. 
Oh my. JEG ELSKER DET ALLEREDE!!! Og vi har kun lige fået at vide hvad klassen går ud på. 
Vi skal skrive vores egne stykker. Og spille noget skuespil. Lærer hvordan man gør begge dele. Lave en masse øvelser og alt sådan noget. Og jeg græder af glæde indeni. Det er som om, at dem der har lavet den klasse ved lige hvad jeg kan lide. Iiiih hvor jeg glæder mig!! Skal ikke have det i morgen, though, æv, men på toooorsdag! :-D
I øvrigt. 10% af vores karakterer tæller for, at vi møder op til alle skolens plays og skriver en 500 ords kritik om hvordan skuespillet og sådan var. Lyder ikke særlig svært. Plus, der er "MAJOR extra credit" for de personer, der deltager i skolens plays. Gør det helt klart til foråret, når de laver Shrek, men ved ikke om jeg kan blande deres efterår/vinter stykke sammen med cross country og senere hen svømning. Plus der er auditions på tirsdag og er sådan liiiiidt "meh". 
US & VA History. 
Skrev med min lærer i sidste uge, fordi jeg ville vide om vi havde lektier og han spurgte hvor jeg var fra. Hans papmor og papbror er fra Danmark. Han var i Danmark i sommers. What? Super sjov type! Glæder mig rigtig meget til historie. Say whaaat? Jep. 
Guitar.
Okay. Så min lærer er ret kedelig at høre på, men det er til at leve med. Han lyder som om, at han har styr på sit fag, hvilket er det bedste. :-)
Sad ved siden af den her dreng, som hele tiden hviskede til sig selv. Hver gang læreren sagde noget, om hvordan man spillede or whatever, ville han sidde "I already know this," "Yeah. I know". Sad bare og tænkte. Hvorfor tiger du ikke stille eller spørger om du kan blive rykket en klasse op, for jeg er ligeglad. Sidder ikke ved siden af ham næste gang ...
Engelsk.
Super sød pige, Bailey, fra historie er også i denne klasse. Anden bog i bunken for oven skulle jeg læse til i dag. SÅ kedelig! Det var en bog om hvordan Thoreau boede ved den her sø i nogle år og hvad han oplevede. Og hvor mange penge han brugte på alt muligt. Faldt i søvn ret mange gange. Blev ENDELIG færdig i fredags (lørdags?) og begyndte på det essay jeg skulle skrive. Krydser fingre for, at det er godt. Men hver gang, jeg synes det er rigtig godt, er det ikke særlig godt, så hååååber. 
Frokost. 
SÅ mange mennesker. Mit hoved er SÅ træt, at jeg ikke kan overskue to sprog lige nu. Ret glad for, at jeg ikke tager spansk eller tysk oveni. Undskyld far, men kan se hvorfor de fraråder det, i hvert fald lige nu. Har bare fået så meget information og det er trættende. Men føler faktisk ikke, at sproget er noget problem. Jeg ville ikke være mindre træt første skoledag i Danmark. Det er bare svært at starte op igen. Svært at skifte over til dansk, though, lige nu. Og når Tom eller Susie snakker til mig lige nu er jeg ved at svare på dansk. 
Back til at der var mange mennesker. Jeg kunne ikke finde nogle jeg kendte, så stod bare lidt hjælpeløs og kiggede rundt. Da jeg så ser en pige fra "Nye elever orientation" går jeg hen og spørger om vi skal sidde sammen. Og senere hen mødte jeg Gianna, Matthew og to af deres venner, Maddison og Rachel. Vi sad sammen med en masse andre, men ved ikke heeelt hvad de hed. Jeg har frokost med Gianna hver dag og Holli hver anden, så yay! 
Chemistry.
"Hvad er et atom?" Jep. Håber det forsætter sådan her, for jeg har ikke noget imod, at slappe lidt af her. Hihi. Ved godt det er en dum holdning, men i det mindste tager jeg kemi. :-) Super god lærer!!! Hvis alle afleverer deres Vocab (ved ikke hvad det er, men whatever), så behøver vi ikke tage den test den dag. Weee. Det skal nok skabe problemer for dem der glemmer. 
Film Study.
Kun første semester, fordi at det bliver delt med Driver's Ed. Så næste semester tager halvdelen af klassen kørekort og dem der tog det dette semester har så Dynamic Communication med os andre. Jeg kan ikke tage kørekort, så jeg er i denne klasse, fordi jeg elsker film. 
Elsker den her klasse. Vi skal lave film og se dem. Min lærer kan godt lide animationsfilm. Virkelig fantastiske lærer jeg har fået mig. 
Skoletaske. Jeg var ud og shoppe i Georgetown med Holli, Gianna, Matthew og Alicia. Vi skulle have haft filmaften, men som Susie fortalte mig, skal man åbenbart være forberedt på, at planerne ændrer sig lige før, man skal afsted. Havde dog ikke noget imod det. Jeg fik købt mig en skoletaske, som jeg er rigtig glad for, $12. Og vi var på Georgetown Cupcakes 
De har et show på TLC, det er på Netflix, hvis man har lyst til at se det. Før jeg fandt ud af, at jeg skulle til Arlington sad jeg og så det program, så det var lidt et must at smage deres cupcakes, ikke? 
De var gode. 
Andre ting jeg har købt. Var utrolig bange for, at ødelægge min smukke lille en her, så jeg købte et cover til den og det passer helt fint, og jeg synes den ser pææææn ud. :-D

Skulle købe nogle flere school supplies. Oh god. Det er dyrt i den lange ende. Undskyld mor og far. Jeg kan godt lide at have mine ting organized og derfor køber jeg rigtig mange ting. Forskellige farver alt sådan noget "junk" og det er altså ret dyrt (det betyder dog ikke, at du skal sende flere penge, mor, jeg klarer mig fint lige nu). Men jeg kan altså ikke lade vær. Da jeg var ude og købe nogle flere hæfter (jeg havde købt sådan nogle fem-fag-i-et-hæfte hæfter, og mine lærer ville gerne have, at man havde et til hvert. Suk) og de havde tilbud på tyggegummi. Ups. 

Tog afsted i morges klokken 9 i og var hjemme 17.30, på grund af Cross Country bagefter. I morgen skal jeg afsted klokken 7.40 og er hjemme 17.30. Det er nogle lange dage de kører med her. Løb i 30 grader i dag. Det var forfærdeligt. Men har det godt nu. Vasker tøj lige nu og skal til at lave madpakke. Mor. Jeg beundrer dig bare SÅ meget, at du kunne gøre det i så mange år, uden at klage (alt for meget) over det. Tak.
Altså, det er fint nok, når jeg kun skal gøre det for mig selv, fordi hvis ikke jeg gør det bliver det ikke gjort, men for fem andre mennesker. Wow. Respekt.

Also. YAY. YAY. YAY.

Var det langt nok, far? :-D


2 comments:

 1. Hvor er du sej søde. Sikken en første skoledag. Din far er pænt tilfreds med længden på dit indlæg. Vi elsker dig, knus fra mor og far

  ReplyDelete
 2. Hi Benedicte
  Jeg læser med stor fornøjelse på din blog og kigger billeder.
  Det er rigtig spændende at høre om, hvad du oplever og fedt at opleve din begejstring.
  Jeg har sendt en email til dig. Den første fik jeg tilbage - forkert email-adresse, tænker jeg. Den anden har jeg ikke fået tilbage, så jeg håber, du har fået den.
  Skal hilse mange gange fra Hans Peter.
  Knus Inge

  ReplyDelete