Monday, September 23, 2013

Lektier ... Mangel på søøøvn ...

Jeg undskylder for ikke at skrive så tit, men for tiden har jeg fået super mange lektier for, at jeg sidder med dem til klokken 11 om aftenen. Var i Michigan fra torsdag til søndag, så jeg har måtte lave alle de lektier jeg ikke fik lavet sidste uge i dag. Sov hos Susies søster, Bonnie, som ikke har internet, så jeg kunne ikke lave mit science project, som jeg havde planer om at lave den weekend.
Btw. skal lave et science project i Chemistry, Intensified, som jeg rykkede op til. Det var en summer assignment, som jeg ikke var med til, da jeg først nu er kommet ind i klassen. De andre i klassen har haft næsten to en halv måned til det, mens jeg kommer og får seks dage, hvoraf fire var uden internet. Så jeg har været lidt stresset de sidste to dage. Det hjælper heller ikke, at min lærer så siger, at min idé ikke er i orden, fordi jeg ikke måtte lave et projekt, hvor jeg involverede mennesker or whatever. Jeg er bare såååå træt lige nu. Klokken er næsten tolv, og jeg ville bare lige hurtigt fortælle hvad der sker, før jeg glemmer det igen.
Jeg har to tester i morgen, måske endda flere, da nogle af mine lærer godt kan lide at overraske os, så bliver simpelthen nødt til at få bare lidt søvn.
Til alle dem, der siger, at de amerikanske skoler er super nemme: prøv at tage nogle lidt sværere klasser, så skal du nok få tralvt.
Vil prøve at skrive noget mere om Michigan og alt det andet jeg ikke har skrevet om endnu.
Godnat! Eller nu mere godmorgen? :-)

No comments:

Post a Comment