Monday, September 16, 2013

Undskylder for stilheden

Okay, så det gik først helt op for mig nu, at jeg ikke har skrevet siden første skoledag. Wow, undskyld. Vågner klokken seks om morgenen, skole starter klokken otte og slutter klokken tre. Efter skole er der Cross Country til klokken fem. Bus hjem, som godt kan tage en femten, tyve minutter. Når jeg kommer hjem er der lektier og pludselig er klokken ti og jeg løber i seng, for at kunne få nok søvn til endnu en dag. Dagene flyver afsted, og jeg kan virkelig ikke se hvornår jeg skulle få tid til andet end det jeg allerede laver.

I dag var jeg nede og snakke med min counselor omkring min kemi og guitar klasse. Ved godt at jeg sagde, at nemt kemi var rart, men neeeej hvor det går langsomt og neeej hvor det er alt for nemt. Og guitar ... er bare så træt af de elever, der er i den klasse. Der er ikke rigtig nogle der gider tage det seriøst, og jeg får hovedpine hver gang.
Min counselor ville snakke med min guitar lærer og se om jeg ville kunne klare guitar II og så skal jeg selv snakke med min kemi lærer i morgen om hvad hun synes jeg skal gøre, for hvis jeg skulle tage chemistry, intensified, så skal jeg rykke rundt på hele mit skema, hvilket jeg ikke helt har lyst til. ):
Har fået i hvert fald én ven (tit flere) i alle mine klasser. Det er faktisk kun guitar, hvor jeg kun har én, og så har jeg ingen i kemi, fordi alle bare helst vil sidde for sig selv.
Super søde mennesker overalt hvor jeg går.

6-7. september: Jeg tog hjem til Pernille, som jeg kender gennem YFU, hun er også fra Danmark, og vi var på kulturweekend sammen tilbage i december 2012. Hun bor i Maryland, og da jeg d. 21. ikke kan komme til min egen YFU orientation, måtte jeg deltage i Marylands og overnattede derfor hos Pernille, så jeg kunne nå derhen. Hendes værtsmor og fra Danmark og de snakker dansk hjemme hos hende, så det var SUPER underligt at snakke dansk lige pludselig, men også ret sjovt. :-)

Den her weekend var jeg til bryllup om lørdagen. Maya skulle giftes og hende og Tom (hendes mand) var bare de søøødeste :-D
Det var et katolsk bryllup, så jeg kom i katolsk kirke og oplevede deres gudstjeneste. Det var interessant at se forskellen, for selvom den ikke var stor, så var den der.
Søndag var jeg til en baseballkamp! Washington Nationals mod Philadelphia. Vi vandt, selvfølgelig. Det var rigtig sjovt. Utrolig god udsigt.

I dag fik vi taget billeder. Jeg var bare ikke klar over det, så fandt ud af det en halv time før det skete. Har fået mit Student ID, selvfølgelig er billedet ikke kønt, men der står Washington Lee High School på og det er så fiiiint! :-D

Jeg kan ikke helt komme på mere at skrive. På torsdag tager Tom, Susie, hundene og jeg til Michigan. To dages fri fra skole, ja tak! :-D Og så er der New York med YFU næste uge. Glæææææder mig. :-D

1 comment:

  1. Og jeg synes, jeg har travlt. Det lyder som om du har noget spændende i vente. Glæder os til at høre om Michigan og New York. Nyd det. Knus.

    ReplyDelete