Monday, October 7, 2013

Elsker USA

Oh god. Der er bare sket SÅ meget siden jeg sidst skrev. Jeg skrev lidt om Michigan i sidste indlæg, og siden da har jeg været i New York og jeg havde homecoming sidste uuuuge! 
Har bare oplevet så meget og - igen - fået alt for lidt søvn, hah! Vi var rundt omkring i New York, så en masse ting. Jeg lægger nogle billeder ind her, hvis I vil se flere, så har jeg nogle på Facebook. :-)
Det er bare super meget nemmere bare at skrive under billederne, men I skal bare vide, at jeg havde den bedste tur til New York og at min homecoming var fantastisk! 
I får også lige nogle billeder, som jeg skylder. :-D
I øvrigt er det to måneder siden i dag, at jeg kom hertil! Tiden er bare gået SÅ hurtigt!

Chili Dog.

Baseball!!!

Staaarbuuuucks. <3

Gianna, mig, Ella og Katie til Cross Country Meet, i uniform og det hele!

Virginia og Maryland grupperne her. :-) Ikke alle fra Virginia eller Maryland grupperne er her, men dem som var med på turen. :-)  Det var meningen, at det skulle være et billede af mig og the Statue of Liberty, men altså, det blev det ikke. Hah :-D

 Det danske flaaag!

H. C. Andersen og mig. Vi er et skønt par! 

Igen, de fleste fra vores grupper i New York. Hard Rock Café. :-) 

Ben&Jerry's i Macy's :-) Sigrid og mig.

 Sigrid, mig og Liisa inde og se Wicked på Broadway!! Fedeste show nogensinde! Vil ind og se den igeeen!

 Scenen var så sej! Hvis I ser godt efter, kan I se en hvid snor, der hænger fra en af dragens vinger, få sekunder efter jeg tog billedet, kom der aber ned derfra - eller, mennesker klædt ud som aber. DET VAR SÅ FEDT!

 Mig og Agnes i liiiimo!

 Mig og Liisa hjemme hos Liisa og Sigrid. Billedet er taget aftenen før vi tog til New York, men orker ikke at rykke det op til før de andre :-)

 Vi var på "The World's Best Deli" og fik sandwich og kage. Det smagte godt, men helt klart ikke det bedste jeg nogensinde har fået, og betjeningen var såååå dårlig, men det var åbenbart kun mig, der syntes det ... De stressede en og virkede bare som om, at man var på tværs. Det føltes helt klart super nederen for mig, at skulle give drikkepenge. Sådan er det, når man er vant til lidt mere ... :-)

Grupperne på Alice in Wonderland statuen! :-D

Matthew, Holli, mig og Gianna at the Pep Rally! :-D
Ugen op til the homecoming game kaldes Spirit Week og hver dag er nyt theme. På vores skole havde vi: Mandag, High School Musical - Tirsdag, USA - Onsdag, Blast from the Past - Torsdag, Grade colors (junior var røøøøde) - Fredag, General's Pride (vi skulle have blåt, hvidt og gråt tøj på, skolens farver). Fredagen sluttes af med en Pep Rally og det hele går egentlig bare ud på, at man kommer sammen som en skole og uniter. Alle kommer hjem igen og hepper på holdet om aftenen og Pep Rally er så bare når vi alle gør os klar til at heppe rigtig igennem om aftenen. Alle skreg bare og det var super fedt. :-D

Homecoming Game. The band's performance. Det var bare såååå fedt!!!


Cheerleadersnes performance. Ikke helt så fedt som bandets, men det var også svært at overgå. :-D
Btw. vi vandt kampen. wuhu!

Homecoming! Vi mødtes alle hos Torey (rød kjole til højre) og gjorde os klar og spiste aftensmad, det var super hyggeligt!!

Katarina (Kate), mig, Alison (vi mødtes for tredje gang den aften, men havde ikke helt snakket så meget sammen, vi kendte bare hinandens navne, men vi var sammen hele aftenen og dansede og havde det super sjovt! Helt klart et fantastisk venskab der) og Torey. :-D
Efter homecoming tog Gianna, Nathan, Dasha og jeg til IHop (man kan få pandekager og morgenmad der) og spiste midnatsmorgenmad. Bedste slutning på den bedste aften! 

Min skooole :-D1 comment:

  1. Hvor er det dejligt at se dine billeder og læse din blog. Vi kan se, du har det godt og nyder dit ophold. Vi er så glade på dine vegne.
    Knus fra far og mor

    ReplyDelete