Wednesday, October 23, 2013

SVØMNING!!! :-D

Jeg er altså super stolt over, at jeg lige nu sidder og skriver et indlæg, det vil sige, at jeg i hvert fald har to indlæg til oktober, wuhu! Let's see, hvad er der sket siden sidst jeg skrev? 
Jeg sluttede af med Homecoming sidste gang. Siden da er Cross Country sluttet (og svømning startet!!!). Vintersæsonen er ikke startes officielt endnu, den starter først i starten af november, MEN svømning har pre-season, så man kan komme, hvis man ikke har nogen anden sport, så jeg startede i mandags. Vi har Dry-land to gange om ugen, pool to gange og fri fredag. Jeg kender allerede nogle på holdet i forvejen, og vi er ikke engang alle samme endnu, så det er godt. Og Katarina (en på holdet, super sød!) fortalte i dag om sæsonen sidste år, secret swimmer, som er lidt ligesom den leg man har i folkeskolen, hvor man alle har en person, man skal give en gave december måned, så hver fredag før et stævne, giver man en gave til den person man har, wee. Hun fortalte også om hvor hyggeligt det er, når det begynder at sne (39 DAGE TIL DECEMBER! OG 62 TIL JUUUUUUL, yay!!) og med de pasta nights vi har før et stævne, og bare i det hele taget om hvor fedt sammenholdet er på holdet. Glæder mig bare vildt meget til stævnerne begynder at komme. 

Vi har været i New York igen, den her gang var det bare med Susie og Tom i stedet for YFU. Vi skulle til Kelleys barnedåb, åååh det sødeste lille pigebarn! Det var sådan en fin kirke! Og det tog en hel time. Der var fire andre piger, der skulle døbes, men det var kun pigerne og familier/venner til dem, så ingen andre. Og prædiken var hel speciel til barnedåb og så var der ti minutter til selve dåben til hvert barn.
Da vi var færdige i kirken, tog vi hjem til Kelleys bedsteforældre, men på hendes mors, Bernadette, side, og fik kaaaage og mad. :-) Må dog indrømme at kagerne var alt for søde og smagte ret så ikke-hjemmelavede, men de var fiiine. :-)

 I går fik jeg en pakke fra Mylocker.net, som er der, hvor man køber sit school spirit tøj, og jeg var super glad! Dog er alt, undtagen det første billede af en jakke, t-shirten og den grå sweatshirt, for småt ... Udover armene passer de alle sammen helt fint, men ved armene er ærmerne alt for korte. )-:
Men som Susie sagde, kan jeg bare gå med de som 3/4 ærmer i stedet, det dur bare ikke helt til vinter, men det kan ikke byttes, så jeg må leve med det. Det er super fint ellers.


 Jeg blev også kaldt ned på kontoret nogle dage siden og inspektøren og nogle lærere snakkede lidt om skolen, og så fik vi en lille pose med chokolade, nøglering med WL på, blyant, kuglepen og notesblok ting med WL på. Kunne I lige se mit fjæs? Blev så glaaad! :-D

 Susie og jeg var i the German Store, som ligger ret så tæt på, faktisk, lidt ned ad vejen, ti min i bil eller sådan noget. Der sælger de ting fra Tyskland, for det meste, men man kan også finde andre ting fra Sverige, Norge, Finland, Danmark og andre lande omkring Tyskland. JEG FANDT MARABOU!! Det er bare SUPER dyrt. Den store kostede omkring ti dollar, hvis ikke mere (det er altså omkring 50 kr., siger det bare ...), men once in a while, er det okay. Det er helt klart det værd!! :-D

Der har været rigtig mange prøver her for tiden, som jeg ikke har behøvet at tage, men gjorde alligevel ... PSATs, SOLs, og i næste uge har vi Quarter Exams, så der skal rigtig læses op til det! Puha. Ønsk mig held og lykke!
Håber alt er fantastisk der hjemme, og undskyld, at jeg næsten aldrig skriver.
Ps. hvis du ikke har noget at lave, kan du altid gå ind og høre Taylors nye saaang: "Sweeter than Fiction" lålålå. Super goood! :-D
1 comment:

  1. Dejligt at læse din blog. Held og lykke med dine eksaminer og svømningen.
    Knus fra far og mor

    ReplyDelete