Saturday, November 2, 2013

Pakke lakke dudah!

I sidste uge modtog jeg en pakke, sendt af mine deeeeejlige forældre, som jeg elsker overalt på jorden. Der var juleting (29 dage til december!!!) og slik i. Jeg vil lige sige, at jeg altså ikke har spist alt slikket endnu, hvilket jeg er super stolt over! :-D
Also, super stolt af mig selv over, at jeg endelig har fået lavet noget mad (dessert?) i huset, siden den kage jeg lavede første/anden uge jeg var her. Jeg lavede en æbletærte, som vi plejer at få derhjemme, når æblerne falder af træet ude i haven. Det er en form for efterårstradition, så jeg blev simpelthen nødt til at lave den. USA har ikke vaniljesukker, (igen, tak til mor og far for at sende vaniljesukker) apparently er det en europæisk ting.
Det var Halloween i torsdags!!! Så jeg var ude og trick or treat'e. Det var super sjovt! Var klædt ud som Eeyore (Æsel fra Peter Plys). Vi var rundt og samle slik ind i to timer or something. Det er helt utrolig hvor meget nogle går op i det. Ét hus havde deres vinduer klædt ud som blinkende øjne, så det lignede det uhyggeligt ansigt. De viste også Svampebob i deres indkørsel, vi sad der i et par minutter (:-D) og så var der også et hus, som havde røg for neden, som lignede tåge og så var der gravsten og falske lig rundt omkring, once in a while ville deres hus lyse op og der ville komme en falsk torden lyd, det var super realistisk og mega sejt!


Bliver simpelthen nødt til at skrive oftere, for jeg kan aldrig huske hvad jeg har lavet siden sidste indlæg... )-:
Glæder mig altså bare så meget til jul!No comments:

Post a Comment