Saturday, November 30, 2013

Thanksgiving 2013

Rigtig mange af mine venner (mest andre udvekslingstudenter) skrev i går hvad de var taknemmelige for, på Facebook. Men da jeg ikke er den store Facebook person, og allerede har takket de mennesker jeg ser og kender personligt, tænkte jeg, at jeg ville skrive et indlæg til alle de danskere derhjemme, som jeg ikke kan takke personligt lige nu.
Tak til mine fantastiske forældre. I har ingen anelse om hvor utrolig taknemmelig jeg er for alt hvad I har gjort for mig igennem hele mit liv, men specielt for at lade mig tage afsted og leve det fedeste år muligt. Hver morgen, når jeg vågner, og senere på dagen, når jeg går ned ad gangen, på vej hjem, tænker jeg på jer, og på hvor utrolig glad jeg er. Man kan helt klart sige, at jeg skød papegøjen, da jeg fik jer som mine forældre (og ja, jeg søgte google for et ordsprog, be'r til, at jeg brugte det rigtigt ...). Tak for gavekalenderne i øvrigt. Elsker dem, og kan simpelthen ikke vente til i morgen. :-)

Tak til mine fantastiske brødre. Jeg savner jer hver dag og er bare super stolt og glad for alt hvad I går rundt og laver.
I øvrigt så synes jeg lige at alle skulle gå hen og downloade min fantastiske brors app, hvis I har en Android smartphone (!!!):
https://play.google.com/store/apps/detailsid=com.NuclearIndie.PiggyRollPuzzle

Til min fantastiske moster, resten af min fantastiske familie og mine fantastiske venner, tusind tak for alt.


 En anden ting, som jeg er super taknemmelig for: mad.

Breaking the wish bone! Jeg vandt, ikke. :-(

1 comment:

  1. Den tradition tror jeg, vi indfører, når du kommer hjem. Det lyder som en rigtig dejlig tradition, der ikke bare giver en masse ekstra indtjening til blomster-, chokolade- og smykkeforretninger, men handler om noget essentielt, nemlig at huske at sige tak til hinanden og være taknemmelige for det vi har.
    Vi vil også gerne sige tak til dig, fordi du er sådan en fantastisk datter og et rigtig godt menneske, og til Tom og Susie for at åbne dit hjem for dig og tage sig så godt af dig.
    Knus mor og far

    ReplyDelete