Monday, December 30, 2013

Jeg nåede det! Vi ses i 2014

 Hver gang jeg lover at gøre et eller andet på bloggen her, så ender det altid med, at jeg ikke holder det. Jeg lover flere billeder. Jeg lover flere indlæg. Så fra nu af må I simpelthen bare lære, at hvad end jeg lover nok ikke kommer til at ske. :-) Also, kan vi lige græde over hvor forfærdelig jeg er til at sætte kommaer ... Jeg glæder mig ikke til dansk i gymnasiet. Nå, men det er december, og det er snart 2014. What the heck? Hvor fløj tiden hen??

December har været den travleste måned endnu. Jeg startede svømning i november og havde mit første stævne i december. De er utrolig anderledes i forhold til hvad jeg har været vant til, da jeg svømmede med GTI, men det er stadig sjovt. De starter klokken 6 med diving, som tit tager en time eller mere, og så hopper vi andre ellers i og kæmper for livet! hih. Stævnerne slutter tit klokken 10 og så er der Silver Diner bagefter, som er tradition. (Billeder ovenfor og til højre). Fra venstre i hjørnet er jeg, Meredith, Allyson og Donia. Er vi ikke fine? Det er ret så ærgerligt, at Katarina tog billedet så hun var ikke med, men hun er på et andet billeder lidt senere. Hun flytter til Paris næste år, så heldige mig har i midten af juli næste år venner i Pariiiis. Hvad ellers kunne man drømme om? Svømmeholdet er super! Vi er omkring 100 på holdet, hvilket er ret så crazy, men vi kender (næsten) alle hinanden, og hvis man så ikke kan huske hinandens navne gør det ikke noget, for vi kan stadig snakke som var vi bedste venner alle sammen. Der har vi Katarina til venstre, hun sidder ved siden af Allyson, højre hjørne. :-)
Vi har haft træning, som altså er ret så hårdt, når man ikke har svømmet i to/tre år. Og fordi vi har vinterferie lige nu, så har vi to timers træning hver dag. I morges svømmede vi 3 x 3 x 400 IM, hvilket i alt altså er 900 fly, 900 ryg, 900 bryst og 900 fri. Græder ved tanken. Og så spillede vi noget Waterpolo det sidste kvarter. Tror I ikke, at jeg når at blive ramt TRE gange i hovedet (hold da helt op en hård bold!) på de 15 min! Hvordan er det overhovedet muligt?!?
Vi har haft pasta dinners hver torsdag de sidste mange uger og vi havde morgenmad på skolen sidste dag inden ferie (det betød, at jeg stod på skolen klokken 7. Jeg var bare så træt) Så vi er pretty much sammen HELE tiden, hvilket betyder, at vi alle er ret gode venner. Billede til højre fra morgenmaden.
Jeg er rigtig glad for at kunne for lov til at svømme igen, men glæder mig altså også lidt til at få mine eftermiddage og weekender tilbage.
Videre til mine venner udenfor svømning. Jeg var til Giannas fødselsdag den anden dag. Vi var inde i et mansion i DC, som har 100 værelser. Der legede vi gemmeleg, hvilket faktisk var ret svært, da der er super mange hemmelige rum! hih. Vi var ret mange, og det er alle nogle jeg kender fra nogle af mine timer eller også spiser vi frokost sammen. Jeg tæller alle de her mennesker med som nogle af mine fantastiske venner jeg er så heldig at have fundet mig her. :-D
(Billede til venstre fra top: Miranda, Torey, William, Gianna, Holly og Alyson. fra bunden: mig, Nathan, Matthew, Holli, Patrick, Alicia, Madison og Dasha. )
Det var super hyggeligt!
I får lige nogle flere billeder. Hvis vi er venner på Facebook kan I vist se flere derinde. Folk poster billeder af mig hele tiden, og jeg prøver at være så gavmild som muligt når jeg accepterer deres tags af mig, men der er altså bare så mange forfærdelige billeder af mig, HA!JULEAFTEN!


Vi var i pavens amerikanske kirke juleaften. Og den var så smuk! Vi tog en masse billeder i kirken, men Susie kom til at slette alle billederne fra hendes memory kort da hun importerede dem til hendes computer, så der går nok noget tid før jeg kan få de andre og de originale af de billeder jeg har. Jeg måtte nappe dem på Facebook. Lover selvfølgelig ikke, at I kommer til at se dem, som I jo nok husker fra starten af mit fine indlæg.
Juleaften tog vi i kirke klokken fem (der var btw. træning om morgenen siden d. 24. jo ikke er helligdag) og så tog vi ud og spise på en fin restaurant. Jeg har aldrig fået Filet Mignon juleaften, det var lidt underligt men ikke helt galt. Unfortunately lød det som om, at jeg sagde medium well og ikke medium rare, så jeg måtte spise den grå. Den var rigtig god alligevel. Så far? Det var en god restaurant. Jeg snuppede et kort, så jeg kan huske hvad den hed.
Bagefter tog vi hjem og pakkede gaver op. Normalt pakker man dem op den 25., men da der ikke er andre børn, så har Tom og Susie ikke rigtig nogle traditioner, så vi gjorde bare whatever vi ville.
Den 25. tog vi i biografen og så The Book Thief. SUPER GOD! Den handler om en lille pige under 2. verdenskrig. Og den var bare så sørgelig! Og de snakkede tysk i noget af den. Dog ville jeg lidt ønske de havde snakket tysk hele vejen igennem eller slet ikke, for det var lidt latterligt, at de ikke kunne bestemme sig. Det skulle se ud som om, at de i virkeligheden snakkede tysk hele tiden, men vi skulle kunne forstå dem, så de snakkede engelsk. Det var bare lidt dumt, da de snakkede med accent, for det fik det til at se ud som om, at de rent faktisk snakkede engelsk. Whatever, det er ligegyldigt, men den var goood!
Vi var også inde og se Gravity i søndags, som bare var SÅ god! Hverken Tom eller Susie syntes, at den var god, men Susie er mere til film som The Book Thief, og Gravity er en helt anden genre. Men stadig så god! Og Sandra Bullock var bare fantastisk! Jeg sad pretty much på kanten af sædet hele filmen igennem og græd mindst tyve gange! Hver gang der skete noget, så fik du lige to sekunder til at trække vejret, før der var en anden eksplosion. Hold da helt op.
Jeg så også Frozen, som seriøst er en af de bedste film jeg har set længe! Og sangene er så goooode! :-D Jeg købte albummet, så jeg kan danse rundt til det hele tiden.


Den 21. december var Billy, Bern, Kelley og Marcie (en af Tom og Susies venner) ovre og vi havde en tidlig jul. (det er ikke helt fortalt i kronologisk orden, men altså whatever :b) Vi spiste noget der var lidt det samme som Thanksgiving dinner, bortset fra, at vi fik gris i stedet for kalkun.

TAK INGE!!!

Tusind tak for brevet mor og far! Elsker jer!
Den baby! Jeg kan ikke! Hun er bare SÅ nuttet!!!

Det her er nok det sidste indlæg i 2013. Tusind tak til alle der har været med til at gøre mit år så fantastisk! Jeg savner jer alle sammen derhjemme så utrolig meget! Vi ses næste år! Jeg elsker jer.

No comments:

Post a Comment