Tuesday, January 28, 2014

Nu fandt jeg noget at skrive om

Jeg har ikke skrevet om noget særlig spændende rigtig længe, fordi jeg ikke rigtig havde noget at skrive om. Den sidste måned har jeg stået op, gået i skole, taget til træning og til sidst gået hjem i seng igen (efter jeg har spist og lavet lektier). Hver torsdag har jeg været til pasta dinner, hvor hele svømmeholdet tager hjem til en person, får mad og så snakker vi om hvad vi skal svømme dagen efter. Fredag har jeg været til stævner, og nogle gange har jeg også været til stævne lørdag. Hvis nogle skulle være interesseret, så vandt vi vores sidste stævne mod Wakefield, så der er helt fint. :-)
I mandags vågnede jeg op med ondt i halsen (igen, igen), så det er nu tredje gang jeg har været syg i år. Men da jeg kom hjem fra skole i dag, havde jeg fået en fin pakke fra mine FANTASTISKE forældre. Så hvis nogle stadig skulle være i tvivl, så har jeg altså de bedste forældre i verden. Det er helt ubeskriveligt så meget jeg elsker dem!


 En anden ting der er sket siden sidst: jeg fik "Student of the Semester" af min historielærer, hvilket jeg synes er ret fedt. Dog kan jeg ikke komme til pizza festen, men det er helt klart en fin ære.
Jeg vil slutte af med lige at sige, at der kun er fire dage til Hawaii!!! Glæder mig til at være i sol og varme, det skal nok blive lækkert!

No comments:

Post a Comment