Friday, January 3, 2014

SNOW DAY

I går (torsdag d. 2. januar) var min første dag tilbage efter vinterferie og nej hvor var det bare ligesom en typisk første dag. Det var super fedt at se alle sammen. Halvanden times matematik, hvor min lærer bare starter med det samme, jeg skulle have sagt, at jeg hellere ville have matematik senere på dagen, hah. I hvert fald så kommer jeg hjem efter træning og det var begyndt at SNE. Lidt senere på aftenen lå der faktisk okay med sne (i hvert fald hvis man regner med Arlington snemåler, oversat til dansk er det ingenting), hvilket så i morges blev til en SNE DAAAG! Så jeg er tilbage til at ligge hjemme og lave ingeeeenting. Hihi! :-D Tre dages weekend, læææækkert.

Så jeg fik udenfor, for at tage et billede af hvor meget sne vi havde og hvor smukt det så ud. Ender med et billede af sneen der falder og så de fine træer lidt utydeligt i baggrunden. Blev bare super excited over det, lol. :-D

 
 Grunden til at de her billeder ser utrolig tågede ud er fordi det var utrolig tåget. :bNo comments:

Post a Comment