Wednesday, January 22, 2014

Ti dage til Hawaii!!!

Det gik lige op for mig, at jeg ikke har skrevet i 19 dage. Ups. Grunden, though, er at der ikke har været meget at skrive om. Andet semester starter (måske) i morgen. Vi havde fri mandag på grund af Martin Luther King Jr. dag, og tirsdag havde vi Teacher's Professional dag, som er en dag hvor lærerne kommer ind og bare får alle karakterer ordnet og sådan, og onsdag (idag) har vi snedag, så jeg har ikke været i skole hele ugen, hvilket jeg ikke rigtig kan klage over.
Ellers er der ikke sket meget. Vi har vores (jeg har i hvert fald) sidste stævne på fredag. So far har vi vundet alle undtagen ét, som var til Yorktown (rivalerne), hvilket alle var ret kede af. Der er Conferences i starten af februar, men jeg tager til HAWAII d. 1., så dem misser jeg, hvilket jeg var lidt ked af først, men egentlig har jeg det fint med at misse det for HAWAII.

Jeg har fået afleveret min Kemi opgave, 13 sider, krydser fingre for en fin karakter.

Jeg elsker jer alle sammen rigtig meget!! :-)

No comments:

Post a Comment