Friday, March 21, 2014

Mundlam

Jeg er stadig mundlam. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive. De sidste tre-fire måneder har været de hårdeste måneder i mit liv, uden tvivl. Ikke fordi, at min værtsfamilie er dårlig. Ikke fordi at mine venner her er dumme. Det har faktisk intet at gøre med de mennesker jeg har mødt her i USA, men alt at gøre med, at jeg er her og ikke i Danmark.
Midt december fik jeg at vide, at min vidunderlige og fantastiske farmand havde kræft. Noget jeg aldrig havde troet, at jeg skulle høre. Jeg havde ikke troet at sådan noget kunne ske. Og slet ikke imens jeg er så langt væk og ikke kunne være hos ham.
Værre endnu vågner jeg op en onsdag morgen og får at vide, at min far "has passed away", hvilket jeg ikke rigtig forstod, fordi jeg havde lige skrevet med ham ikke engang tolv timer tidligere, og han havde det okay. Som sagt, er jeg stadig mundlam. Og jeg har været utrolig i tvivl om hvorvidt jeg skulle fortsætte med denne blog, fordi kort fortalt har jeg mistet den person af mit publikum som læste den her blog mest, og jeg synes ikke helt, at det føles rigtigt at fortsætte. Samtidig vil jeg dog også gerne fortsætte, fordi jeg har en idé om hvordan, at min far nok gerne villet have haft, at jeg fortsatte.
Jeg var hjemme i to uger, til begravelse og til at være sammen med min familie, og nu har jeg så været tilbage i Arlington i lidt over en måned. Jeg har ikke helt lyst til at gå i detaljer om hvordan jeg har det, men nu er det skrevet og så må jeg finde ud af om jeg finder noget spændende nok til at fortælle om.


3 comments: