Friday, April 18, 2014

Cherry Blossom FestivalTilbage for længe siden ville Japan gerne være bedre venner med USA og gav dem så en masse fine kirseblomsttræer, og det hjalp vist nok også helt fint, men det der stunt Japan så "pulled" med at bombe Pearl Habor var jo så nok ikke en super god idé. Der står på wiki, at fire træer faktisk blev revet ned efter de gjorde det ... Der var så slet ikke nogen festival mens anden verdenskrig stod på, men så startede den op igen i '47.
Var det nok historie? Jeg tror nok vi alle sammen er venner igen, fordi hvordan kan man være sur på et land, som har givet en sådan nogle fine træer?
Okay. Så jeg var på kirseblomstfestival i lørdags, fordi jeg har "spring"ferie, og det var bare sååå fint.(Så her er de fine billeder, Inge. :-))

Jeg var også i Middleburg i går, som er en super lille, fin by i Virginia. Det tog vist nok en fin time at køre derud, men der lå en Scandinavia butik, og jeg blev jo nødt til at gå derind. Det var så en fin svensk dame, som solgte en masse svenske ting, men også nogle danske, og efter jeg købte noget fra hende, så gav hun mig et kram og sagde "A Swedish, Danish friend hug", og hun var bare SÅ kær.

Det var både tekst og billeder, så jeg er tilfreds med denne opdatering. :-)1 comment:

  1. Det kan jeg godt forstå. Hvor er der smukt og hvor ser i søde og sommerlige ud.

    ReplyDelete