Monday, May 19, 2014

Siden sidst? Well ...

 Der er sket en masse siden jeg sidst skrev, men jeg har bare ikke haft super meget lyst til at skrive, så der gik altså noget tid. Jeg fandt et par billeder jeg lige ville vise frem.


I historie var vi nede på biblioteket og kigge på militær ting (uniformer, hjelme, osv.) forskellige lande brugte under anden verdenskrig.
Vi fik så lov til at tage tøjet på og sådan, og vi fik nogle ret sjove billeder ud af, men nøjes med at poste det ene her af mig. :-)

Det har også været påske, og Susie var så super sød at gå ud og købe en fin påskekurv ting med chokolaaaade. Og hun fandt en fin lille ugle kurv, som jeg er så utrolig begejstret over.
   I påskeferien var vi rundt omkring, vi kørte en tur til Middleburg, hvilket er en lille by med omkring 600 mennesker, super sød og fin by.Vi var også inde og se Peter Pan the ballet i the Kennedy Center, som ligger i DC. Det var sådan et super fint sted, og jeg havde så chancen for at gøre mig super pæn og så ville Susie have en lille photoshoot ude foran, hvilket I jo kan se på billedet nedenunder, at jeg elskede med de lukkede øjne. Og hvis nogen var i tvivl, så var jeg inde i souvenir shoppen og købe lidt (meget, rigtig meget) derinde. Det var min første ballet, og jeg var bestemt ikke skuffet.
Det er sjovt, for jeg møder stadigvæk mennesker på denne tid af året. Jeg er lige blevet sådan rigtig venner med en lige før påskeferien, som jeg så fandt ud af bor et par blokke fra der hvor jeg bor, så vi hænger tit ud efter skole. Vi har begge kendt til hinanden siden starten af skoleåret, men mødte først sådan rigtig hinanden under spirit week før påskeferien, hvilket jeg synes var ret sjovt. 
I øvrigt var jeg til et kvindeløb i går (søndag d. 18.), hvilket jeg er vant til fra hjemme i Danmark, denne gang var jeg der dog kun for at heppe fra sidelinjen, men det var ret sjovt, fordi de sang nationalsangen før starten. Jeg er blevet vant til at vi skal sige the Pledge of Allegiance hver morgen lige efter klokken har ringet ind, men det overrasker mig stadig hvor nationalistiske de er i USA. :-)
Og til sidst ville jeg lige fortælle, at det er Susies fødselsdag i morgen (tirsdag d. 20.). 

No comments:

Post a Comment